Referenties

Seguröll vanaf veranda tot aan tuinhuis

Door de tuin in twee delen te splitsen, hoef je niet rondom af te schermen

Een afscherming voor het zwembad, ingewerkt in de betegeling

Deze afscherming is geplaatst op de betegeling rond het zwembad. Alle palen zijn voorzien van supplementaire beton onder het terras zonder schade aan de bestaande betegeling. Let op de afwerking van de betegeling rond de wegneembare tussenpaaltjes.

Seguröll aan zwembad

Een schoolvoorbeeld van een 10 meter installatie, met twee wegneembare tussenpaaltjes.

Hoe een niveauverschil overbruggen van meer dan 10cm

In de tuin van deze installatie was niet alles waterpas. Om hier de afscherming goed op te lossen, hebben we in twee niveaus moeten werken. Om deze reden staan er op de achterste hoek twee zwarte hoofdpalen die niet wegneembaar zijn. De achterste paal staat een kleine 10cm lager dan de paal ervoor.

De zwemvijver, aan de andere kant van het terras

Deze installatie bestaat uit een 10m doek gecombineerd met een 6m doek. De klant koos hier voor 3 wegneembare tussenpaaltjes

Zwembad rechts, terras links, netjes afgeschermd

Een toepassing van onze S85-10, het basispakket van 10m

Vijver in een hoek, langs de ene zijde afgeschermd

Deze installatie bestaat uit een afsluiting met een doekpaal van 10m doek gecombineerd met doekpaal van 6m doek. Er werden 3 wegneembare tussenpaaltjes gebruikt. Let op de afwerking van het terras rond de wegneembare tussenpaal.

Afscherming gecombineerd met een glazen scherm rond zwemvijver

Deze installatie bestaat uit 2 x 10m doek met 4 wegneembare tussenpaaltjes. De ene zijde van de zwemvijver is afgeschermd met Seguroll, de andere zijde met een vertikaal glazen scherm.

Seguroll S85-10, ons standaardpakket van 10m

In rechte lijn, 10m afscherming met twee wegneembare tussenpaaltjes

Seguröll scheidt zwembad van rest van de tuin

Een afscherming in één lange lijn deelt de tuin in twee stukken. Door het doek op de muur aan te sluiten, is er geen eindpaal nodig.

Een terras aan het water... gelukkig afgeschermd !

In deze mooie omgeving van het Veerse Meer in Kamperland Zeeland mochten wij deze installatie plaatsen. Het vakantiehuisje is voorzien van een installatie met 10m doek + 6m doek. Op deze manier is het terras volledig afgeschermd van de omgeving.

Zwembad en terras afscheiden, een dubbele beveiliging voor de kleintjes

De eigenaar van deze tuin wou ook dat zijn terras volledig was afgeschermd, zodat de peutertjes niet tot bij de straat konden lopen.

Seguröll aan kleine vijver

Deze 6m installatie is mooi ingewerkt in de beplanting. Ideaal om een kleine vijver af te schermen.

Opdeling van terras met Seguröll

Deze korte installatie bestaat uit een hoofdpaal 6m, een wegneembare tussenpaal en een muurbevestiging

Rond een ronde vijver... alles lukt met Seguröll

Deze installatie bestaat uit een doekpaal van 10 meter gecombineerd met een doekpaal van 6 meter. De eindlat sluit af op de muur.

Seguröll bij buitenkomen uit veranda

Bij deze installatie is het terras afgeschermd. Hierdoor kunnen kleine kinderen het zwembad niet meer direct bereiken.

Een 16m brede tuin doormidden, het zwembad ligt aan de veilige kant

In deze tuin knipt de afscherming de tuin doormidden. Aan de ene kant het zwembad, aan de andere kant het terras en een grasperk. Let op de muuraansluiting van deze installatie.

Een U-vorm midden in de tuin

Een combinatie van een 10 meter doekpaal met een 6 meter doekpaal en drie wegneembare tussenpaaltjes. Een mooi resultaat.

Rondom een kleine vijver, 2 x 10m doek

De vijver is rondom afgeschermd met 2 doekpalen van 10 meter. Om de ronding zo goed mogelijk te volgen zijn hier 5 wegneembare tussenpaaltjes gebruikt.

Seguroll als afscherming van een overdekt terras

Deze installatie van 10m gebruikt een ondersteuningspaal van het gebouw als tussenpaal. De afscherming is hier kompleet dicht gemaakt, ook aan de doekpaal. Let op de afwerking van de verschillende onderdelen.

Een combinatie van 2 x 10m doek, geplaatst in een hoek.

Rondom deze pas afgewerkte vijver, hebben wij een installatie van ongeveer 20 meter geplaatst. De klant koos voor 4 wegneembare tussenpaaltjes.

Seguröll rondom vijver

Bij het oprollen en opbergen van deze Seguröll blijven enkel de zwarte hoofdpalen zichtbaar. Een mooi symmetrisch geheel.

Een hoekvormige afscherming voor een zwembad

Deze installatie bestaat uit 2 doekpalen van 10 meter met wegneembare tussenpaaltjes

Afscherming rondom een ruim terras

In de vakantiewijk de grooteduynen.eu wordt onze installatie gebruikt om het terras af te schermen, zodat de onbezonnen kinderen niet direct tot bij het water kunnen.

Seguroll kan ook langer dan 10m

Door meerdere hoofdpalen aan elkaar te koppelen, kan het vertikale doek van Seguröll over een onbeperkte lengte worden toegepast.

Seguroll rond een pas afgewerkte zwemvijver

Deze installatie is rondom de vijver opgesteld. De verankering van de palen is op de betonrand van de vijver gebeurd. Het installatie bestaat uit 2 doekpalen van 10m en een doekpaal van 6m.

Een U-vormige afscherming met Seguröll

Eén van de fotos van deze installatie toont een pas afgestelde installatie, waar het doekoverschot van de eindlat nog niet is verwijderd. Let op het niet verwijderde doekoverschot bij afstelling aan de eindlat.

26 m afscherming in een hoek, een mooie zwemvijver

Deze installatie bestaat uit twee doekpalen van 10m gecombineerd met een doekpaal van 6m. Alle tussenpaaltjes zijn wegneembaar.

Kort maar krachtig, mooi opgevangen door de beplanting

Deze referentie toont onze S85-06, het standaardpakket van 6 meter lengte. Ideaal om tussen beplanting of van muur tot beplanting te plaatsen.

Ook afschermen langs een gebogen omtrek lukt

Het halfronde terras is gebruikt als afschermingsomtrek om de tuin in twee delen te verdelen. De zwemvijver ligt in het achterste gedeelte van de tuin. Wanneer de afscherming is uitgerold kan je vanop het terras moeilijk de zwemvijver bereiken.

Seguröll

Roll out your Safety

Seguröll is een innovatief, vertikaal afscherming- systeem voor vijvers en zwembaden. Het opgespannen doek voorkomt dat kleine kinderen niet onder en niet over het doek heen kunnen. Op deze manier wordt verhinderd dat peuters, onbezonnen tot bij een waterpartij kunnen komen. Onze afscheiding voor vijver of zwembad, Seguröll, streeft naar veiligheid en gebruiksgemak, gecombineerd met een mooie degelijke afwerking.

Info vragen ?

Bezoek ons contactformulier

KLIK HIER

Professioneel ?

Geinteresseerd in ons product ?

Wij bieden ondersteuning en plaatsingsadvies aan professionelen.
Heb je interesse in ons product, zijn werkwijze en de plaatsingsvoorschriften ?
Maak je aan ons bekend via het professioneel contactformulier

Contact

Seguröll.com

Koning Albertlaan 26b
9990 Maldegem

info@seguroll.com
F. 050 71 73 52